Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lea Karjula

Koulutettu ammattijärjestäjä 2018 

Asuin-, työ- ja varastotilojen järjestämiset ovat tuttuja minulle. Muutot ovat bravurinumeroitani. Raivausprojekteista yksi merkittävin oli muutto maalta kaupunkiin 2002.

Toimin erilaisten tilojen järjestäjänä periaatteella: Tavarat, paperit ja aika haltuun - tilalle enemmän onnea, iloa, rakkautta, elämänuskoa ja mielenrauhaa. Huomioni ansaitsevat vapaat kulkureitit, liikuntarajoitteisuus, sairaudet, lääkekaapit, siivouskomerot, käytännöllisyys ja turvallisuus.

Lasten erikoissairaanhoitajana kohtasin sekä koti- että osastoasiakkaita.
Maatalousyrittäjänä olen ollut vuodesta 1985 saakka, kun ostimme mieheni kotitilan. Tässä kokonaisuudessa olen luontevasti yhdistänyt perheenemännän tehtävän; kodin- ja taloudenhoidon sekä arjen ja juhlan järjestelyt.


Asiakaspalaute: ”Soitimme Lean muuttoavuksi, kun emme päässeet itse alkuun; kolmen pienen lapsen hoito vei kaiken ajan. En unohda koskaan, kuinka ymmärtäväisesti Lea tuli. Hän näki mikä oli olennaista ja huolehti ensin syömistä. Homma käynnistyi kuin ajatus. Laatikko toisensa jälkeen tyhjeni. Keittiöstä tuli kodin sydän. Pian pojat pääsivät leikkimään huoneeseensa ja nukkumapaikat selvisi. Lealla oli tilannetajua ja taito edetä niin että taukojen pitäminen oli mahdollista. Tuli tunne, että kyllä tästä vielä voidaan selvitä.”